Inschrijven en betalen

Inschrijven

Cursisten kunnen zich via de website direct inschrijven voor een cursus. Een cursus kan 1 of meer uren, een dagdeel, een dag of meerdere dagen duren.

Bij iedere cursus is de duur van de cursus aangegeven. Ook de prijs van de cursus is bij iedere cursus aangegeven.

Afhankelijk van de duur van de cursus kunt u in 1x het volledige bedrag betalen of kunt u kiezen voor gespreide betaling. Dit staat steeds bij iedere cursus aangegeven.

Indien de cursus over meerdere dagen gegeven wordt, dan boekt u online het eerste deel van de cursus, meestal 6 uur en doet u een aanbetaling. Hair and Beauty  Academy zal in overleg met u de vervolgdata en -tijden vaststellen. Ook zal Hair and Beauty Academy informatie verstrekken voor de vervolgbetalingen.

Betalen, directe betaling of gespreide betaling

Bij het inschrijven op een cursus kunt u direct veilig online betalen via iDeal of Credit Card. Indien de cursus meerdere dagen is dan betaalt u een aanbetaling. Hair and Beauty Academy zal u van verdere instructies voorzien voor de resterende betalingen.

Verplaatsen/verzetten van de cursusdata

Mocht de cursist een opleiding willen verplaatsen/verzetten naar een andere datum dan de geboekte datum, neemt u dan contact met ons op.

Bezoek alleen op afspraak
Vederdistel 21
3068 NP Rotterdam

Tel. overdag: 06 – 83 53 32 04
Tel. na 17:00 uur: 06 – 26 01 61 81
info@hairandbeautyacademy.nl

KVK-nummer 69120722
BTW-nummer NL124802862B02

Veilig betalen met iDeal

Veilig betalen met iDeal