fbpx

Telefonisch advies

* Buiten kantooruren na 17:00 zijn wij bereikbaar op:

Wilt u bij ons langskomen?

“Hair and Beauty Opleidingen zijn praktijkgericht. Die zijn niet uitsluitend schriftelijk te volgen. Er hoort nu eenmaal een stukje praktijk bij. Met schriftelijke opleidingen mis je een stukje praktijkervaring die je echt nodig hebt om in deze branche te kunnen werken”.

Hair and Beauty Academy staat garant voor kwaliteit!

Hair and Beauty Academy geeft een 100% certificaatgarantie.​

Hair and Beauty Academy, gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen

Manicure Opleiding

Hair and Beauty Academy Nagelstyling Opleidingen

Opleiding Manicure: altijd vraag naar specialisten

Ook een leuk vak leren? Onze Manicure Opleiding is de perfect manier om te starten in een leuke branche. Er is altijd veel vraag goede specialisten op het gebied van nagelverzorging. Onze opleiding manicure sluit perfect aan op de praktijk. Het is daarnaast niet nodig om een hele lange opleiding te volgen.

De Opleiding Manicure stelt je in staat om in korte tijd het vak te leren. Naast deze goede voorbereiding op het werk als manicure is het ook een prima start om voor jezelf te beginnen met een eigen nagelstudio.

Verhoog je omzet met vervolgcursussen

Om je omzet te verhogen is het aan te raden om enkele vervolgcursussen te nemen om je nog verder in het vak te bekwamen. Als je beter bent opgeleid dan je concurrenten zul je uiteindelijk meer omzet genereren.

De opleiding manicure bereid je optimaal voor op een leuk vak met uitstekende toekomst mogelijkheden. Onze cursussen leren je op professionele wijze de nieuwste technieken uit de USA. Onze intensieve privé lessen maken ons opleidingsinstituut tot een echte topper.

Naast de opleiding manicure geven we ook opleidingen en cursussen op het gebied van pedicure.
Dus wil je werken in een nagelstudio of misschien zelf een nagelstudio beginnen? Kijk dan op onze website voor onze opleiding manicure.

Naast deze opleiding geven wij een groot aantal cursussen en opleidingen op het gebied van haarmode en uiterlijke verzorging.

De Hair and Beauty Academy is gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen, gebaseerd op de nieuwste Amerikaanse Hair & Beauty sneltechnieken.

Iedereen kan onze opleidingen volgen. Geen ervaring vereist!