Opleiding Nagelstyling Acryl Master

Duur

3 dagen

Locatie

Rotterdam

Kosten

€ 495,00 (excl. BTW) Inclusief start materialen

Vooropleiding

Onze opleidingen kunnen door iedereen worden gevolgd. U heeft geen ervaring of vooropleiding nodig.
 

De opleiding nagelstyling acryl master is individueel en zeer praktijkgericht. U leert door middel van Amerikaanse sneltechnieken. Wereldwijd erkend.Nagel Acryl

Onder kunstnagels verstaan we een laagje product over de natuurlijke nagel om te verlengen of te verstevigen. Kunstnagels mogen nooit je eigen nagels beschadigen vandaar deze gedegen, professionele opleiding. Deze wordt gegeven door zeer ervaren instructrices, met veel praktijkervaring. Kunstnagels zijn dood en hard. Ze hoeven niet te “ademen”of “bij te komen”, vandaar dat u ze oneindig kunt dragen en plaatsen. Bij acryl werkt u met een poeder en vloeistof. U dient de vloeistof met de poeder te mengen en in de juiste hoeveelheid op de nagels aan te brengen. Acryl hardt uit door blootstelling aan de lucht. Hierbij heeft u geen lamp nodig, omdat acryl een zeer sterke structuur heeft, en daardoor stevig is. U kunt hiermee een mooie dunne kunstnagel creëren.

Onderdelen

Deze opleiding Nagelstyling Acryl bestaat uit 3 dagdelen. De eerste dag duurt ca. 6 uur en de tweede dag ook ca. 6 uur. De 3e dag is na 3 weken en het opvullen duurt ca. 3 uur.

Tijdens deze privé-opleiding leert u de 1e dag perfect de nagels te plaatsen. Wij doen 1 nagel voor en de rest gaat u onder begeleiding zelf doen. Na afloop krijgt u een stappenplan mee van alles wat u geleerd heeft op dag 1. Op de 2e dag komt u terug met een ander model waarop u een french manicure leert plaatsen. Na 3 weken komt u terug met 1 van de voorgaande modellen, op deze dag leert u om de nagels op te vullen. U kunt direct voor uzelf gaan beginnen met deze opleiding. Theorie wordt uitvoerig behandeld en krijgt u op schrift mee. Inclusief uitgebreid startpakket.

Na afronding van de opleiding ontvangt u een Nagelstyling Acryl Master certificaat.

Hair en Beauty Academy staat garant voor kwaliteit!
Hair en Beauty Academy geeft een 100% certificaatgarantie.

Wanneer u na het volgen van deze opleiding nagelstyling acryl master de inhoud niet volledig onder de knie hebt, mag u terugkomen voor een gratis extra les.

Meer informatie over Opleiding Nagelstyling Acryl Master

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie.

JaNee