fbpx

Telefonisch advies

* Buiten kantooruren na 17:00 zijn wij bereikbaar op:

Wilt u bij ons langskomen?

“Hair and Beauty Opleidingen zijn praktijkgericht. Die zijn niet uitsluitend schriftelijk te volgen. Er hoort nu eenmaal een stukje praktijk bij. Met schriftelijke opleidingen mis je een stukje praktijkervaring die je echt nodig hebt om in deze branche te kunnen werken”.

Hair and Beauty Academy staat garant voor kwaliteit!

Hair and Beauty Academy geeft een 100% certificaatgarantie.​

Hair and Beauty Academy, gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen

Massage Opleiding

Hair and Beauty Academy Massage

Opleiding Allround Massage

Altijd al masseur willen worden? Dan is onze allround massage opleiding net iets voor jou!
Tijdens deze Opleiding Allround Massage leer je diverse massagetechnieken. Door intensieve privé begeleiding ben je in korte tijd in staat het beroep masseur te leren.

Er komen tijdens de opleiding allround massage zowel westerse als oosterse technieken aan bod. Zo leer je alles over relax massage en sportmassage. Een sportmasseur is een veelgevraagde vacature in de sportwereld. De relax massage vindt je vooral terug in de vele beauty spa’s en wellness centra’s.

Westerse en Oosterse massagetechnieken

Naast westerse massagetechnieken leer je ook alles over shiatsu massage. Dit is een oosterse massagetechniek uit Japan. De bedoeling van shiatsu massage is dat de gemasseerde persoon na afloop van de massage meer energie heeft.

Voor het volgen van de opleiding allround massage is geen vooropleiding nodig. Je kunt direct beginnen.

Na het volgen van deze opleiding allround massage is het zelfs mogelijk om je eigen praktijk te beginnen. Je zult zeker niet de eerste zijn.

Meer weten over de opleiding allround massage?

Neem dan een kijkje op onze website. Naast deze opleiding vindt je diverse andere leuke opleidingen op het gebied van haarmode en uiterlijke verzorging.

De Hair and Beauty Academy is gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen, gebaseerd op de nieuwste Amerikaanse Hair & Beauty sneltechnieken.

Iedereen kan onze opleidingen volgen. Geen ervaring vereist!