Opleiding Micro Scalppigmentatie

Duur

Ca. 14 uur

Locatie

Rotterdam

Kosten

€ 1.295,- (excl. BTW)
Incl. gebruik materialen, excl. apparatuur
Vooropleiding

Onze opleidingen kunnen door iedereen worden gevolgd. U heeft geen ervaring of vooropleiding nodig.

Deze opleiding is in termijnen te voldoen.
Betaling per lesdag mogelijk.

3-daagse Scalppigmentatie

Micro haar pigmentatie MHP wordt ook wel scalppigmentatie genoemd.

Scalp pigmentatie is een speciale techniek waarbij je hele kleine puntjes pigment in de huid brengt. Zo simuleer je stekeltjes. Wij hebben hiervoor een speciale naald én pigment ontwikkeld. Dit pigment loopt niet onder de huid door, verkleurt niet of nauwelijks en is eventueel weer te verwijderen. Micro haar pigmentatie vervaagt niet of nauwelijks.

Prijs: €1.295,- *

* Prijs voor de opleiding scalppigmentatie geldt alleen bij aanschaf van Unika apparaat incl. 5 naaldmodullen

Unieke opleiding waardoor niemand zich meer kaal hoeft te voelen.

Hair and Beauty MHP
Hair and Beauty MHP
Hair and Beauty MHP
Hair and Beauty MHP
Hair and Beauty MHP
Hair and Beauty MHP
Hair and Beauty MHP
Hair and Beauty MHP
Hair and Beauty MHP
Hair and Beauty MHP
Hair and Beauty MHP
Hair and Beauty MHP
Hair and Beauty MHP
Hair and Beauty MHP
Hair and Beauty MHP
Hair and Beauty MHP
Hair and Beauty MHP
Hair and Beauty MHP

Unika Control Unit + Stylo Nero

Transparante originele en exotische naalden voor pigmentatie maar ook meso-fractionaalnaalden voor oa stemcel of serum behandelingen passen op de Stylo Nero.

Prijs: € 795,-

Razor Pigment 10ml

Prijs: € 44,-

11 soorten voor stoppel techniek (razor sharp) en 10 soorten voor opvul techniek bij bijvoorbeeld vrouwen of mannen met kalen de plekken Razor Pigment 10ml

Razor Sharp Pigments

Razor Sharp Pigments creëren een geschoren effect.

Deze pigmenten zijn gemaakt voor mannen die het hoofd geregeld scheren of millimeteren met de tondeuse.

Om het effect van de Razor Sharp Pigment te begrijpen, moet je kijken naar een man pas geschoren man. Het maakt niet uit wat het baard kleur van de man is, zwart, zilvergrijs, bruin, of rood. Als de huid is geschoren ziet de kleur van de baard er altijd zilvergrijs uit. Deze geschoren look, heeft altijd een zwart en grijze toon. Dit is de kleur van de haar follikel. Deze heeft altijd een grijs en zwarte ondertoon. Het is ook belangrijk om te weten dat grijs en zwart de zelfde kleurpigment zijn.

Grijs is een verdunning van zwart. Als je zwart pigment met water verdunt, ontstaat automatisch een pigment met een grijze toon.

Dit gebeurt ook als een deel van het zwarte pigment door de huid wordt afgestoten, er ontstaat een grijze toon. Hoe diep het pigment in de huid is geplaatst is ook belangrijk voor de uiteindelijke kleur/toon van het pigment in de huid.

Scalppigmenten moet diep in de huid worden geplaatst. In het onderhuidsvetweefsel dat dicht tegen de schedel aanligt. Hoe dieper het pigment in de huid geplaatst is, hoe koeler de kleur zal zijn.

Razor Sharp pigments zijn 100% radiance free (non polair) Het zijn pigmenten op basis van koolstof (carbon), volledig veilig. Farmaceutische kwaliteit. Deze pigmenten bevatten geen glycerine. Zij kunnen niet worden gemengd met reguliere, glycerine, pigmenten.

Er zijn 11 verschillende ‘shades of black’ voor een echte ‘Razor Sharp Look’. Al deze pigmenten bevatten het zelfde zwarte pigment.

Deze pigmenten zijn gecorrigeerd voor blauwe ondertoon Numbers 20 tot 30 refereren aan de hoeveelheid zwart pigment (11 grijs/zwart tinten) razor pigmenten:

3 Micro transparant 3×0,18mm

 • Voor fijne en zachte hair strokes
 • De ideale naald voor scalppigmentatie
 • Potlood effect eyeliner rand, creëert een dun zacht lijntje

prijs: 7,60 euro (5 st. Min)

Alopecia areata

Alopecia areata begint met grote of kale plekken op het hoofd. Die plekken kunnen zich uitbreiden over de rest van het lichaam. Ook worden vaak de wimpers en wenkbrauwen aangetast. Er zijn verschillende gradaties van alopecia areata. Soms blijft het niet bij haaruitval alleen, en worden ook de nagels aangetast.

Er zijn drie gradaties van alopecia areata:

 1. Alopecia areata
  Alopecia areata is de ‘pleksgewijze’ kaalheid, die zich overal op het lichaam kan voordoen.
 2. Alopecia totalis
  Vooral het hoofdhaar groeit niet meer.
 3. Alopecia universalis
  Er is volstrekt geen haargroei meer te bespeuren, noch hoofdhaar, noch lichaamsbeharing.

Alopecia areata tast op zich overige fysieke functies van het lichaam niet aan. Men kan er net zo oud mee worden als mensen zonder deze aandoening.

Alopecia areata behoort hoogstwaarschijnlijk tot de zogenoemde auto-immuunziekten. Dit wil zeggen dat er in het lichaam stoffen worden gevormd die het eigen lichaam aanvallen.
Bij alopecia areata worden de haarwortelzakjes aangevallen zodat de (gekleurde) haren die eruit groeien, uitvallen.

Mensen met alopecia areata hebben vaker last van andere ziekten die gepaard gaan met stoornissen in het afweersysteem. Voorbeelden zijn sommige schildklieraandoeningen, vitiligo (witte plekken op de huid) en allergieën als eczeem en astma. Stressfactoren spelen waarschijnlijk een minder belangrijke rol. Of erfelijkheid een rol speelt is niet bekend, maar men ziet vaak bij eeneiige tweelingen dat ze beiden lijden aan alopecia areata. Ook komt bij ongeveer 10 procent van de patiënten alopecia areata in de familie voor.

Stem Cell Powder + Lotion (stamcel poeder + Lotion)

Scalp Stem Cell Activation Lotion
Deze lotion is een 100% kruidenoplossing die uw haar sterker, dikker en donkerder maakt. Tevens beschermt de lotion je haar van buiten af voor de werking van DHT, waardoor het haaruitval vermindert. Dit resulteert in een volle, vitalere haardos. Eerste resultaten zijn al na 4 weken waarneembaar. Dagelijks te gebruiken.

DHT Blocker 1

Voor het stoppen en voorkomen van haarverlies
Deze DHT blocker bevat Saw Palmetto, Pumpkin (pompoenpit)extracten en Beta sitasterol. Dit zijn sterke DHT-blockers Daarnaast bevat DHT Blocker 1 ook Biotine.
Biotine behoort tot de vitamine B-familie.Biotine speelt een belangrijke rol de haar groei en zorgt voor mooi, dik stralend haar.Voor iedereen die zijn haar wil behouden en een volle haardos wenst.

Deze mix zorgt ervoor dat de haarfollikels gestimuleerd worden en dat hierdoor nieuwe haren aangemaakt worden , ook perfect voor wenkbrauwen. Let op: bij verschillende alopecia vormen werkt het niet.

Vraag meer informatie aan!

Opleiding Micro Scalppigmentatie

Voor meer informatie of het inplannen van jouw opleiding; vul onderstaand formulier in met jouw gegevens.
Je ontvangt dan een e-mail met meer specifieke informatie omtrent de opleiding.

Daarnaast nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met jou op, voor eventuele vragen of een persoonlijk advies.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoon *

  Opmerking

  Recaptcha