fbpx

Opleiding Hotstone en Relax Massage

Duur

1 dagdeel

Locatie

Rotterdam

Kosten

€ 595,-
Incl. apparaat+stenen (t.w.v. € 150,-)
Vooropleiding

Onze opleidingen kunnen door iedereen worden gevolgd. U heeft geen ervaring of vooropleiding nodig.

Deze opleiding is in termijnen te voldoen.

Opleiding Hotstone Massage

De Opleiding Hotstone Massage is individueel en zeer praktijkgericht. U leert door middel van Amerikaanse sneltechnieken. Wereldwijd erkend.

Een Hot Stone Massage heeft een ontgiftende en ontspannende werking door een combinatie van de heilzame etherische oliën, warmte en druk van de stenen en druk door manuele massage.

De naam is letterlijk vertaald: masseren met warme stenen. De Hot Stones zijn zwarte basaltstenen die gevormd zijn door hete lava.

Doordat ze jaren in de rivierbedding hebben gelegen zijn ze mooi glad van vorm en bevatten ze veel ijzer en magnesium waardoor ze lang warmte kunnen afgeven en ontgiftend werken.

Daarbij werkt de massage zeer ontspannend waardoor het lichaam in staat is om nieuwe energie aan te maken. Hot Stone massage is een omzetverhogende specialisatie voor in uw salon.

Onderdelen

U leert in eerste instantie een niet al te intensieve manuele massage te geven en daarna met hete basaltstenen het lichaam te masseren. Het werkt rustgevend en doet zelfs het lichaam ontgiften. U heeft hier wel een model voor nodig.
De Hot Stone pan met stenen kunt u bij ons aanschaffen.

Hair and Beauty Academy staat garant voor kwaliteit!
Hair and Beauty Academy geeft een 100% certificaatgarantie.

Wanneer u na het volgen van deze Opleiding Hotstone Massage de inhoud niet volledig onder de knie hebt, mag u terugkomen voor een gratis extra les (exclusief de gebruikte materialen).

Opleiding Relax Massage

De Opleiding Relax Massage is individueel en zeer praktijkgericht. U leert door middel van Amerikaanse sneltechnieken. Wereldwijd erkend.

Massage is waarschijnlijk de oudste therapie die de mens kent. Zij werd reeds 5000 jaar geleden toegepast in het Midden- en Verre Oosten.

Vanaf 1900 werd massage steeds populairder in Europa en sindsdien is massage uitgegroeid tot een behandelmethode ter verbetering en behoud van de gezondheid.

Dit wordt bereikt door ontspanning, stimulatie en versterking van lichaam en geest.
Lichamelijk zorgt massage voor een verbetering van het bloed-, spier-, lymfe- en zenuwstelsel, terwijl het geestelijk kalmeert.

U leert de basistechnieken van ontspanningsmassage, de voornaamste spieren en het gebruik van etherische olie. De opleiding wordt privé gegeven en heeft niets te maken met erotiek. Aanraken is van vitaal belang voor ons welzijn. Het zorgt voor zekerheid, warmte, plezier en nieuwe energie.

Onderdelen

Deze opleiding Relax Massage is geschikt als individuele cursus, maar is ook een goede aanvulling voor de opleiding Schoonheidsspecialiste.

U leert alle technieken voor het ultieme relaxen van uw klant. Waaronder: hoofd, nek, rug etc.

Hair and Beauty Academy staat garant voor kwaliteit!
Hair and Beauty Academy geeft een 100% certificaatgarantie.

Wanneer u na het volgen van deze Opleiding Relax Massage de inhoud niet volledig onder de knie hebt, mag u terugkomen voor een gratis extra les.

Vraag meer informatie aan!

Opleiding Hotstone en Relax Massage

Voor meer informatie of het inplannen van jouw opleiding; vul onderstaand formulier in met jouw gegevens.
Je ontvangt dan een e-mail met meer specifieke informatie omtrent de opleiding.

Daarnaast nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met jou op, voor eventuele vragen of een persoonlijk advies.

    Naam *

    E-mailadres *

    Telefoon *

    Opmerking

    Captcha