fbpx

Telefonisch advies

* Buiten kantooruren na 17:00 zijn wij bereikbaar op:

Wilt u bij ons langskomen?

“Hair and Beauty Opleidingen zijn praktijkgericht. Die zijn niet uitsluitend schriftelijk te volgen. Er hoort nu eenmaal een stukje praktijk bij. Met schriftelijke opleidingen mis je een stukje praktijkervaring die je echt nodig hebt om in deze branche te kunnen werken”.

Hair and Beauty Academy staat garant voor kwaliteit!

Hair and Beauty Academy geeft een 100% certificaatgarantie.​

Hair and Beauty Academy, gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen

Opleiding Nagelstyling

Hair and Beauty Academy Nagelstyling

De Opleiding Nagelstyling is de perfecte opstap naar een leuke baan. Werken in een nagelstudio is leuk en afwisselend werk. Na het volgen van de opleiding nagelstyling ben je direct klaar voor een baan in een nagelstudio.

Wanneer je erover nadenkt om voor jezelf te beginnen dan is een nagelstudio een prima manier om snel je eigen bedrijf te starten. Een langdurige opleiding volgen is niet nodig. Je hoeft er niet jaren voor naar school.

Er is altijd veel vraag naar nagelverzorging. Een nagelstudio is een leuke manier om geld te verdienen. Met deze cursus ben je in korte tijd in staat je eigen bedrijf op te starten.

Naast deze opleiding kun je bij ons terecht voor diverse andere opleidingen op het gebied van haarmode en beauty.

De opleiding nagelstyling is uit te breiden met leuke vervolgopleidingen. De opleiding nail art is bijvoorbeeld een perfecte aanvulling om je verder te bekwamen in het vak.

Naast alle opleidingen op het gebied van nagelverzorging biedt ons opleidingsinstituut diverse opleidingen op het gebied van haarmode, manicure en pedicure.

Geïnteresseerd geraakt in de opleiding nagelstyling? Bekijk het complete aanbod van onze opleidingen op onze website.

De Hair and Beauty Academy is gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen, gebaseerd op de nieuwste Amerikaanse Hair & Beauty sneltechnieken.

Iedereen kan onze opleidingen volgen. Geen ervaring vereist!