fbpx

Telefonisch advies

* Buiten kantooruren na 17:00 zijn wij bereikbaar op:

Wilt u bij ons langskomen?

“Hair and Beauty Opleidingen zijn praktijkgericht. Die zijn niet uitsluitend schriftelijk te volgen. Er hoort nu eenmaal een stukje praktijk bij. Met schriftelijke opleidingen mis je een stukje praktijkervaring die je echt nodig hebt om in deze branche te kunnen werken”.

Hair and Beauty Academy staat garant voor kwaliteit!

Hair and Beauty Academy geeft een 100% certificaatgarantie.​

Hair and Beauty Academy, gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen

Knipcursus

Hair and Beauty Academy Knipcursus

Een Basis Knipcursus helpt je snel op weg

Met een Basis Knipcursus kun je snel leren knippen. Het volgen van een Kappersopleiding hoeft geen jaren te duren.

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je een knipcursus zou willen volgen. Je kunt veel geld besparen door zelf te leren knippen. Daarnaast zou je aan het werk kunnen gaan als kapper.

Een basiscursus kan je in snel op weg helpen en stelt je in staat om snel een leuk vak te leren.

Als je verder wilt dan zijn er talloze mogelijkheden om je vaardigheden te vergroten en carrière te maken als kapper. Het volgen van een verkorte opleiding stelt je in staat om snel het vak te leren en snel aan de slag te kunnen gaan.

Naast de basis knipcursus zijn er nog tal van opleidingen om je vaardigheden te vergroten op het gebied van haarmode.

Wanneer je voor jezelf wilt beginnen dan is het kappersvak een goede optie. Er is overal vraag naar kapperspersoneel. Ook als je aan het werk wilt als kapper in een kapsalon is het volgen van een verkorte opleiding een prima start voor een succesvolle carrière in de kapperswereld.

Naast onze basis knipcursus kun je bij ons terecht voor diverse opleidingen op het gebied van beauty en haarmode. Niet alleen korte cursussen maar ook langere (allround) opleidingen kunt u bij ons volgen.

De Hair and Beauty Academy is gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen, gebaseerd op de nieuwste Amerikaanse Hair & Beauty sneltechnieken.

Iedereen kan onze opleidingen volgen. Geen ervaring vereist!