fbpx

Telefonisch advies

* Buiten kantooruren na 17:00 zijn wij bereikbaar op:

Wilt u bij ons langskomen?

“Hair and Beauty Opleidingen zijn praktijkgericht. Die zijn niet uitsluitend schriftelijk te volgen. Er hoort nu eenmaal een stukje praktijk bij. Met schriftelijke opleidingen mis je een stukje praktijkervaring die je echt nodig hebt om in deze branche te kunnen werken”.

Hair and Beauty Academy staat garant voor kwaliteit!

Hair and Beauty Academy geeft een 100% certificaatgarantie.​

Hair and Beauty Academy, gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen

Kappersopleiding – Allround Dames Kapper

Hair and Beauty Academy Knipcursus

Er zijn veel redenen om een kappersopleiding te volgen. Natuurlijk is het een leuke opleiding om te volgen maar er is meer. Er is altijd vraag naar kappers. Overal ter wereld zijn immers mensen nodig die als kapper aan het werk willen. Met het volgen van een kappersopleiding zit het dus wel goed wat betreft werkgelegenheid.

Volg een kappersopleiding en begin voor jezelf

Je kunt ook een kappersopleiding volgen om voor jezelf te beginnen. Het volgen van een versnelde opleiding stelt je in staat om snel een eigen bedrijf op te starten en als zelfstandige aan het werk te gaan.

Als je begint met een opleiding dan kan je ervoor kiezen om langdurig naar school te gaan. Dat is echter niet altijd nodig om kapper te worden. Je kunt ook een versnelde kappersopleiding volgen. Dit houdt in dat je direct kan beginnen.

Breid je vaardigheden uit met haar verven, permanenten of dreadlocks zetten

Je kunt ook je vaardigheden uitbreiden met het volgen van additionele opleidingen op het gebied van haarmode. Je kunt bijvoorbeeld leren haar verven, permanenten of dreadlocks zetten. Zo ben je in staat om op je eigen tempo het kappersvak te leren zonder dat je eerst jaren naar school hoeft.

Bij de Hair and Beauty Academy kun je diverse opleidingen volgen op het gebied van beauty en haarmode. Naast de kappersopleiding kun je bij ons ook terecht voor opleidingen op het gebied van manicure en pedicure. Naast kapper kun je dus ook bij ons leren om Schoonheidsspecialiste te worden. Reden genoeg om eens te kijken in ons uitgebreide aanbod van opleidingen.

De Hair and Beauty Academy is gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen, gebaseerd op de nieuwste Amerikaanse Hair & Beauty sneltechnieken.

Iedereen kan onze opleidingen volgen. Geen ervaring vereist!