Over de kapperschool

Wanneer je wilt leren knippen dan kun je een opleiding volgen aan een kappersschool. Welke opleiding je kiest hangt sterk af van wat je zelf wilt. Wanneer je nog leerplichtig bent dan is het misschien handig om een meerjarige opleiding te volgen.

Om te kijken of je het echt leuk vind om kapper te worden hoef je geen langdurige opleiding te volgen bij een kappersschool. Je kunt ook een verkorte opleiding volgen voor snel resultaat.

Het voordeel van het volgen van een verkorte opleiding aan een kappersschool is dat je veel tijd en geld bespaart. Je kunt snel het vak leren en direct bepalen of dit echt is wat je wilt doen. Als je de verkorte opleiding hebt gevolgd aan een kappersschool kun je altijd daarna verder gaan met het volgen van aanvullende cursussen.

Door extra cursussen te volgen vergroot je de kans op een baan aanzienlijk. Een verkorte kappersopleiding is ook perfect om jezelf om te scholen tot kapper.

Na het volgen van een onze opleidingen heb je tevens een goede basis om voor jezelf te beginnen. Ben je al als zelfstandige begonnen? Verhoog dan je omzet door meerdere vaardigheden te leren. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

Naast het leren knippen kun je op onze kappersschool terecht voor veel meer opleidingen op het gebied van haarmode en beauty.

Bekijk alle kappersopleidingen