fbpx

Telefonisch advies

* Buiten kantooruren na 17:00 zijn wij bereikbaar op:

Wilt u bij ons langskomen?

“Hair and Beauty Opleidingen zijn praktijkgericht. Die zijn niet uitsluitend schriftelijk te volgen. Er hoort nu eenmaal een stukje praktijk bij. Met schriftelijke opleidingen mis je een stukje praktijkervaring die je echt nodig hebt om in deze branche te kunnen werken”.

Hair and Beauty Academy staat garant voor kwaliteit!

Hair and Beauty Academy geeft een 100% certificaatgarantie.​

Hair and Beauty Academy, gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen

Over de Kapperschool

Hair and Beauty Academy Knipcursus

Wanneer je wilt leren knippen dan kun je een opleiding volgen aan een kappersschool. Welke opleiding je kiest hangt sterk af van wat je zelf wilt. Wanneer je nog leerplichtig bent dan is het misschien handig om een meerjarige opleiding te volgen.

Verkorte opleiding voor snel resultaat

Om te kijken of je het echt leuk vind om kapper te worden hoef je geen langdurige opleiding te volgen bij een kappersschool. Je kunt ook een verkorte opleiding volgen voor snel resultaat.

Het voordeel van het volgen van een verkorte opleiding aan een kappersschool is dat je veel tijd en geld bespaart. Je kunt snel het vak leren en direct bepalen of dit echt is wat je wilt doen. Als je de verkorte opleiding hebt gevolgd aan een kappersschool kun je altijd daarna verder gaan met het volgen van aanvullende cursussen.

Door extra cursussen te volgen vergroot je de kans op een baan aanzienlijk. Een verkorte kappersopleiding is ook perfect om jezelf om te scholen tot kapper.

Verhoog je omzet met meer vaardigheden

Na het volgen van een onze opleidingen heb je tevens een goede basis om voor jezelf te beginnen. Ben je al als zelfstandige begonnen? Verhoog dan je omzet door meerdere vaardigheden te leren. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

Naast het leren knippen kun je op onze kappersschool terecht voor veel meer opleidingen op het gebied van haarmode en beauty.

De Hair and Beauty Academy is gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen, gebaseerd op de nieuwste Amerikaanse Hair & Beauty sneltechnieken.

Iedereen kan onze opleidingen volgen. Geen ervaring vereist!