fbpx

Telefonisch advies

* Buiten kantooruren na 17:00 zijn wij bereikbaar op:

Wilt u bij ons langskomen?

“Hair and Beauty Opleidingen zijn praktijkgericht. Die zijn niet uitsluitend schriftelijk te volgen. Er hoort nu eenmaal een stukje praktijk bij. Met schriftelijke opleidingen mis je een stukje praktijkervaring die je echt nodig hebt om in deze branche te kunnen werken”.

Hair and Beauty Academy staat garant voor kwaliteit!

Hair and Beauty Academy geeft een 100% certificaatgarantie.​

Over Hair and Beauty Academy

Ons verhaal startte in 1996.

Eerste generatie

In 1996 is de familie de eerste generatie van Wilgenburg’s begonnen met het geven van opleidingen op he gebied van knippen en schoonheid (make-up, nagels, verzorging etc.). De getrouwde stel Rotterdamse ondernemers starten hun opleidingsbedrijf in Rotterdam Noord: Hilligersberg, waar zij al snel een groot pand betrokken om de enthousiaste stroom leerlingen te kunnen opleiden. De passie voor het stel zit hem in het overbrengen van kunde, passie en klantvriendelijke touch. Al snel groeit het bedrijf steeds verder en groter, blijven ontwikkelen op het gebied van de beste technieken binnen de opleidingen, gecombineerd met het onderzoeken en uiteindelijk gebruiken van de beste producten.

Tweede en huidige genratie

Al in 2004, op 15-jarige leeftijd liep de huidige eigenaresse Susy van Wilgenburg leergierig rond in de zaak van haar ouders en al snel kwam dezelfde passie als haar ouders bovendrijven, met name die op het gebied van persoonlijke verzorging. Ze wilde alle fijne kneepjes van het vak leren, om zo al op zeer jonge leeftijd te ontwikkelen tot specialist op het gebied van knippen in alle vormen en het verzorgen en mooi maken van nagels en gezicht.

Persoonlijke aandacht maakt het verschil

Na zowel grote groepen/klassen te hebben begeleid als 1 op 1 begeleiding, heeft Susy er bewust voor gekozen om opleidingen te verzorgen op een persoonlijke manier en individuele begeleiding. Allen gebruikmakend van de nieuwste Amerikaanse technieken op gebied van hair & beauty. Zo wordt de snelheid van les- en praktijkstof aangepast op het niveau van de cursist en zorgt dit ervoor dat de cursist het snelst stappen maakt. Dit maakt de opleidingen voor iedereen geschikt, geen ervaring vereist! Susy is zo overtuigd van haar manier van lesgeven, dat ze 100% slagen garandeert, oftewel certificaatgarantie! Zo zijn heraxemens altijd kosteloos. Zo valt de druk op schouders bij de cursisten het meest weg en kan de focus volledig op het onder de knie krijgen van de gewenste theorie en praktijk. Dit wordt beaamt door iedere cursist die onder de vlag van Hair and Beauty Academy is begeleid.

Wij willen de wereld mooier en gezonder maken door échte vakspecialisten op te leiden om hun klanten de best mogelijke ervaring te bieden op het gebied van beauty, verzorging en klantervaring!

De Hair and Beauty Academy is gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen, gebaseerd op de nieuwste Amerikaanse Hair & Beauty sneltechnieken.

Iedereen kan onze opleidingen volgen. Geen ervaring vereist!