fbpx

Telefonisch advies

* Buiten kantooruren na 17:00 zijn wij bereikbaar op:

Wilt u bij ons langskomen?

“Hair and Beauty Opleidingen zijn praktijkgericht. Die zijn niet uitsluitend schriftelijk te volgen. Er hoort nu eenmaal een stukje praktijk bij. Met schriftelijke opleidingen mis je een stukje praktijkervaring die je echt nodig hebt om in deze branche te kunnen werken”.

Hair and Beauty Academy staat garant voor kwaliteit!

Hair and Beauty Academy geeft een 100% certificaatgarantie.​

Hair and Beauty Academy, gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen

Over Hair and Beauty Academy

De Hair and Beauty Academy is gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen, gebaseerd op de nieuwste Amerikaanse hair & beauty sneltechnieken.

Voor wie?
Onze opleidingen kunnen door iedereen worden gevolgd. U heeft geen ervaring of vooropleiding nodig. De opleidingen zijn bedoeld voor iedereen die in de hair & beauty branche werkzaam is, of het voornemen heeft dit in de toekomst te gaan doen. Dit laatste vaak in opdracht van UWV, CWI, Re-integratie bureaus en Sociale dienst.
Het is natuurlijk ook mogelijk om na het volgen van onze opleidingen als zelfstandige starten met een eigen bedrijf.

Hair and Beauty Academy staat garant voor kwaliteit!
De Hair and Beauty Academy geeft een 100% certificaatgarantie.

Wanneer u de lesstof na het volgen van onze opleidingen niet volledig onder de knie hebt, mag u terugkomen voor een gratis extra les!

Kijk op onze website voor een overzicht van ons volledige opleidingsaanbod op het gebied van Hair, Manicure/Pedicure en Beauty.

De Hair and Beauty Academy is gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen, gebaseerd op de nieuwste Amerikaanse Hair & Beauty sneltechnieken.

Iedereen kan onze opleidingen volgen. Geen ervaring vereist!