Opleiding pedicure

De opleiding pedicure is een uitstekende manier om een vak te leren met veel toekomstperspectief. Het is in principe niet nodig om jaren naar school te gaan om pedicure te kunnen worden.

Met ons cursusaanbod ben je snel in staat om het pedicure vak te leren. Na het volgen van de opleiding pedicure kan je direct aan de slag. Een eigen bedrijf beginnen is natuurlijk ook mogelijk.

Om de omzet van je eigen bedrijf te verhogen kan je uit diverse vervolgopleidingen kiezen. Ook als werknemer verhoog je je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk als je aanvullende opleidingen volgt.

Naast de opleiding tot pedicure geven wij ook diverse cursussen op gebied van haarmode en beauty. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld de opleiding pedicure en manicure te combineren. Als zelfstandige zal dit je omzet aanzienlijk verhogen. Als werknemer zul je door het volgen van trainingen meer betaald krijgen.

De opleiding pedicure wordt in Rotterdam gegeven. Daar kun je ook al onze andere opleidingen en cursussen volgen. Niet alleen op gebied van voetverzorging maar ook voor diverse andere leuke trainingen op gebied van haarmode en beauty.

Neem snel eens een kijkje op onze website voor ons totale cursusaanbod.

Bekijk alle pedicure opleidingen