fbpx

Telefonisch advies

* Buiten kantooruren na 17:00 zijn wij bereikbaar op:

Wilt u bij ons langskomen?

“Hair and Beauty Opleidingen zijn praktijkgericht. Die zijn niet uitsluitend schriftelijk te volgen. Er hoort nu eenmaal een stukje praktijk bij. Met schriftelijke opleidingen mis je een stukje praktijkervaring die je echt nodig hebt om in deze branche te kunnen werken”.

Hair and Beauty Academy staat garant voor kwaliteit!

Hair and Beauty Academy geeft een 100% certificaatgarantie.​

Hair and Beauty Academy, gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen

Opleiding Beauty Specialiste

Hair and Beauty Academy Permanente Make-Up

Verkorte intensieve praktijkgerichte opleiding

Wil je leuk en afwisselend werk? Geen zin in een jarenlange studie?  Dan is de Opleiding Beauty Specialiste net wat voor jou!

De Opleiding Beauty Specialiste is een verkorte opleiding die door intensieve begeleiding jou in staat stelt om het vak snel te leren. De training bestaat uit het bijbrengen van de nieuwste technieken uit de USA op het gebied van uiterlijke verzorging.

Als je als zelfstandige een eigen bedrijf wilt starten met bijvoorbeeld een schoonheidssalon dan is deze opleiding een uitstekende start.

Nagelstyling, Visagie, Chemische peeling, Permanente make-up en Voorbereiding op het ondernemerschap

Wat leer je allemaal tijdens de opleiding beauty specialiste? Aan bod komen onder andere de volgende onderwerpen: nagelstyling, visagie, chemische peeling, permanente make-up en voorbereiding op het ondernemerschap.

De opleiding tot beauty specialiste volgen kan altijd. Er is namelijk geen ervaring of vooropleiding nodig om deze cursus te volgen. Ons opleidingsinstituut geeft een 100% certificaatgarantie. Mocht je een onderdeel van de cursus niet helemaal beheersen dan kun je kosteloos terugkomen voor een extra les.

Een prima opstap naar een eigen bedrijf

De opleiding beauty specialiste is een prima opstap naar een eigen bedrijf in een leuke branche.

Naast deze cursus geven wij diverse andere cursussen op het gebied van haarmode en beauty.
Kijk op onze website voor het totale cursusaanbod van de Hair and Beauty Academy.

De Hair and Beauty Academy is gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen, gebaseerd op de nieuwste Amerikaanse Hair & Beauty sneltechnieken.

Iedereen kan onze opleidingen volgen. Geen ervaring vereist!