fbpx

Telefonisch advies

* Buiten kantooruren na 17:00 zijn wij bereikbaar op:

Wilt u bij ons langskomen?

“Hair and Beauty Opleidingen zijn praktijkgericht. Die zijn niet uitsluitend schriftelijk te volgen. Er hoort nu eenmaal een stukje praktijk bij. Met schriftelijke opleidingen mis je een stukje praktijkervaring die je echt nodig hebt om in deze branche te kunnen werken”.

Hair and Beauty Academy staat garant voor kwaliteit!

Hair and Beauty Academy geeft een 100% certificaatgarantie.​

Hair and Beauty Academy, gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen

Opleiding Schoonheidsspecialiste

Hair and Beauty Academy Schoonheidsopleidingen

Ben je op zoek naar een goede baan met veel mogelijkheden? Vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan is onze opleiding schoonheidsspecialiste echt wat voor jou.

Er is veel vraag naar goede schoonheidsspecialisten. Een ander voordeel is dat je vaak een goede baan in de buurt zal kunnen vinden.

Als je voor jezelf wil beginnen dan is het openen van een schoonheidssalon ook een uitstekende manier om te werken in een leuke branche.

De opleiding schoonheidsspecialiste is een intensieve training die bestaat uit het leren van de nieuwste technieken uit de USA. Onze trainingen onderscheiden zich door veel persoonlijke aandacht omdat we slechts een beperkt aantal leerlingen tegelijkertijd opleiden. In de meeste gevallen is er sprake van privé begeleiding tijdens de opleiding.

Daarnaast is onze opleiding in relatief korte tijd te volgen waardoor je snel aan de slag kan als werknemer of als eigenaar van een eigen schoonheidssalon.

Naast de opleiding schoonheidsspecialiste kun je bij ons opleidingsinstituut terecht voor diverse additionele opleidingen en cursussen. Door deel te nemen aan vervolgcursussen kun je als zelfstandige met een schoonheidssalon meer omzet genereren. Als werknemer kunt je je eigen marktwaarde verhogen omdat je multi-inzetbaar bent.

Kijk voor meer informatie over onze opleiding schoonheidsspecialiste en overig cursusaanbod op onze website.

De Hair and Beauty Academy is gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen, gebaseerd op de nieuwste Amerikaanse Hair & Beauty sneltechnieken.

Iedereen kan onze opleidingen volgen. Geen ervaring vereist!