Visagie cursus

Geen zin in een jarenlange studie? Zoek je leuk en afwisselend werk? Dan is de opleiding beauty specialiste net wat voor jou!

De opleiding beauty specialiste is een verkorte opleiding die door intensieve begeleiding jou in staat stelt het vak snel te leren. De training (visagie cursus) bestaat uit het bijbrengen van de nieuwste technieken uit de USA op het gebied van uiterlijke verzorging.

Deze opleiding is ook een uitstekende basis om je eigen onderneming te starten. Bijvoorbeeld als je als zelfstandige je eigen schoonheidssalon wil beginnen.

 

Wat leer je allemaal tijdens de opleiding beauty specialiste?

Aanbod komen onder andere de volgende onderwerpen: nagelstyling, visagie, chemische peeling, permanente make-up, airbrush tanning en voorbereiding op het ondernemerschap.

Er is geen ervaring of vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.  Ons opleidingsinstituut geeft een 100% certificaatgarantie. Mocht je een onderdeel van de cursus niet helemaal beheersen dan kun je kosteloos terugkomen voor een extra les.

De opleiding beauty specialiste is een prima opstap naar een eigen bedrijf in een leuke branche. Naast deze cursus geven wij diverse andere cursussen op het gebied van haarmode en beauty.

Kijk op onze website voor het totale cursusaanbod van de Hair and Beauty Academy.

Bekijk alle visagie cursussen