fbpx

Telefonisch advies

* Buiten kantooruren na 17:00 zijn wij bereikbaar op:

Wilt u bij ons langskomen?

“Hair and Beauty Opleidingen zijn praktijkgericht. Die zijn niet uitsluitend schriftelijk te volgen. Er hoort nu eenmaal een stukje praktijk bij. Met schriftelijke opleidingen mis je een stukje praktijkervaring die je echt nodig hebt om in deze branche te kunnen werken”.

Hair and Beauty Academy staat garant voor kwaliteit!

Hair and Beauty Academy geeft een 100% certificaatgarantie.​

Hair and Beauty Academy, gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen

Visagie cursus

Hair and Beauty Academy Schoonheidsopleidingen

Geen zin in een jarenlange studie? Zoek je leuk en afwisselend werk? Dan is de opleiding beauty specialiste net wat voor jou!

De opleiding beauty specialiste is een verkorte opleiding die door intensieve begeleiding jou in staat stelt het vak snel te leren. De training (visagie cursus) bestaat uit het bijbrengen van de nieuwste technieken uit de USA op het gebied van uiterlijke verzorging.

Deze opleiding is ook een uitstekende basis om je eigen onderneming te starten. Bijvoorbeeld als je als zelfstandige je eigen schoonheidssalon wil beginnen.

Wat leer je allemaal tijdens de opleiding beauty specialiste?

Aanbod komen onder andere de volgende onderwerpen: Nagelstyling, Visagie, Chemische Peeling, Permanente Make-up, Airbrush Tanning en voorbereiding op het ondernemerschap.

Er is geen ervaring of vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.  Ons opleidingsinstituut geeft een 100% certificaatgarantie. Mocht je een onderdeel van de cursus niet helemaal beheersen dan kun je kosteloos terugkomen voor een extra les.

De Opleiding Beauty Specialiste is een prima opstap naar een eigen bedrijf in een leuke branche. Naast deze cursus geven wij diverse andere cursussen op het gebied van haarmode en beauty.

Kijk op onze website voor het totale cursusaanbod van de Hair and Beauty Academy.

De Hair and Beauty Academy is gespecialiseerd in intensieve korte praktijkgerichte opleidingen, gebaseerd op de nieuwste Amerikaanse Hair & Beauty sneltechnieken.

Iedereen kan onze opleidingen volgen. Geen ervaring vereist!